Sieraden Verpanden bij Goldberg Juweliers

Uw sieraden verkopen met recht op terugkoop. (belenen/verpanden)

Indien u op korte termijn geld nodig heeft, maar geen permanent afscheid wilt nemen van uw sieraden bieden wij inmiddels al ruim 30 jaar de mogelijkheid tot verkoop van uw sieraden met het recht op terugkoop. Al sinds vele jaren voor de opkomst van de bekendere pawnshop ketens in Nederland kunt u dus bij Goldberg Juweliers uw sieraden verpanden.

U kunt zo snel, veilig en discreet geld lenen, zonder een verplichting tot terugkoop. Conform nieuwe wetgeving uit 2014 en richtlijnen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM), hanteren wij een percentage van 4,5% rente per maand zonder afzonderlijke taxatie of administratiekosten. Dat betekent dat u bij een lening van €50,- over een maand dus slechts €52,25 terugbetaalt. (de geleende €50,- en €2,25 rente)

-Klik hier voor algemene informatie over het concept verpanden & verpanden in Nederland (www.pandhuispand.nl)

-Verpanden Vanaf 18 Jaar -Legitimatie Verplicht 

-Moet ik voor verpanden een speciale afspraak maken? Nee, in principe niet, u kunt daarvoor gewoon binnen lopen(Tenzij het gaat om grote geldbedragen die gereserveerd moeten worden.)

-Wat is de beleentermijn? De standaard termijn voor een belening bij ons is 2 maanden. Wilt u uw belening al binnen de 1e maand ophalen, dan betaalt u uiteraard slechts voor die 1e maand.

-De beleentermijn is bijna versteken, kan ik deze verlengen? Ja, dat kan. U dient dan voor het verstrijken van de beleentermijn langs te komen om de rentekosten van de verstreken 2 maanden te voldoen, hierna wordt de beleentermijn weer verlengd met 2 maanden.

-Hoeveel kosten/rente vraagt u? 4,5% rente per maand, conform de nieuwe Pandhuiswet. Wij rekenen daarnaast dus geen extra administratie of taxatiekosten

-Wat is uw minimale beleen bedrag? €25,-
Voor zolang als het voor ons financieel mogelijk is en mensen ermee geholpen zijn proberen wij dit bedrag zo laag te houden.

-Kunt u via telefoon of E-mail een beleenbedrag geven? Nee, wij taxeren goederen alleen in onze winkel.  

-Ik wil iets weten over een contract, kan ik daarover bellen? Ja, maar zorg dat u contractgegevens bij de hand heeft. Wij zoeken telefonisch niets op naam op, om de privacy van onze klanten te bewaren.

-Hoeveel krijg ik maximaal wanneer ik iets verpand? Dat hangt af van vele verschillende factoren. Over het algemeen ligt het maximale bedrag bij verpanden een stuk lager dan wanneer u iets permanent zou verkopen. Waarom? Klik hier voor uitgebreide uitleg over de verschillen tussen taxatiewaarde, verkoopwaarde en beleenwaarde.

-Wat kan ik bij u verpanden?

 • Zilveren en gouden sieraden
 • Gouden en zilveren munten of baren
 • Platina sieraden
 • zilveren bestek,
 • gouden en zilveren gebruiksvoorwerpen,  
 • Top segment horloges van merken als Rolex, Breitling, Audemars Piquet, etc. (incl. papieren!!!)

-Wat kan ik elk geval niet bij u verpanden?

 • Gestolen goederen; alle inkopen worden geregistreerd & serienummers worden gecontroleerd.
 • Sieraden van koper, staal of andere (onedele) metalen al dan niet verguld en ongeacht het merk.
 • Mode horloges van merken als Diesel, Armani, Michael Kors, Pulsar, Timex, Armani, Skagen, Esprit, Pulsar, Camel, Guess, Fossil, Oozoo, etc.
 • Horloges van het midden segment zoals Tissot, Seiko, Citizen, Certina, etc.
 • Doublé/vergulde aanstekers van bijvoorbeeld Dupont.
 • Losse edelstenen

-Privacy
Uw privacy is voor ons van het grootste belang. Niet alleen voor zover de wet dit voorschrijft, maar ook uit principe/overtuiging. Uw persoonsgegevens worden met geen enkele andere partij gedeeld en worden lokaal opgeslagen. Deze informatie is behalve voor ons, slechts toegankelijk voor bevoegde (politie) ambtenaren in de strijd tegen heling. Vragen betreffende specifieke contracten of inkopen worden dan ook niet beantwoord tenzij de vragensteller zich kan legitimeren als zijnde de betreffende persoon en telefonisch alleen indien de beller beschikt over de juiste referentienummers.

Voor nog meer informatie over verpanden in Nederland kunt u een bezoek brengen aan de website sieradenverpanden.com  of actueler nog de website: pandhuispand.nl