Architectuur en sieraden ontwerpen komen samen in onze etalage

Architectuur en sieraden ontwerpen komen samen  in onze etalage

Hierbij tonen we alvast enkele foto's van ons project om sommige van onze etalages een unieke sfeer te geven. Zo hebben wij een aantal miniatuur gebouwen ontworpen in de stijl van bepaalde sieraden, zoals Art Deco en Art Nouveau. Onze liefde voor architectuur en ontwerp kunnen we zo gebruiken om onze etalages uniek en speels te maken.

Standaard is standaard; Je weet waar je aan toe bent en vaak is dat voldoende. Wij wilden het voor onze etalage echter anders aanpakken en zijn begonnen met het ontwerpen en tekenen van miniatuur huisjes die gebruikt kunnen worden om sieraden te presenteren.

Sieraden zijn er in verschillende stijlen en als vintage juwelier zijn wij van "alle stijlen", dus waarom zou ons etalagemateriaal daar geen afspiegeling van zijn? Dankzij de technieken van 3D printen kunnen we onze ontwerpen laten printen en zelf in elkaar zetten en schilderen. Het resultaat? Het eerste ontwerp "staat als een huis" in onze etalage.

Onder ziet u enkele van de door ons gemaakte 3d tekeningen die spoedig zullen verworden tot een fysieke miniatuur in onze etalage. Het ontwerpen, tekenen, print klaar maken, in elkaar zetten en schilderen doen we zelf in onze vrije tijd, dus het is een project van meerdere maanden. 

Laat Art Nouveau huis miniatuur Goldberg Juweliers

Vroeg Art Deco gebouw miniatuur Goldberg Juweliers

 

Reacties

  1. Sjimmy Sjimmy

    Ziet er top uit! De stijl sluit inderdaad naadloos aan bij de genoemde kunstzinnige periodes.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden