• Persoonlijk contact
  • Verzenden of Ophalen in onze fysieke winkel
  • Maatwerk in creaties en reparaties

9.5Out of 228 Reviews

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.


Maatwerk Sieraden

Sieraden op maat?
Herdenkingssieraden.


De keuze voor as sieraden en herdenkingssieraden bij begrafenisondernemers is vaak beperkt. Daarnaast zijn de prijzen die veel begrafenisondernemers vragen voor dergelijke sieraden uitzonderlijk hoog. De emoties die gepaard gaan met verlies maken het wellicht moeilijker om te bepalen waar "niet willen bezuinigen op een dierbare" eindigt en waar "onnodig te veel betalen" begint. Het is daarom goed om te weten dat er meerdere opties zijn. U kunt immers ook direct naar een juwelier voor uw rouwsieraden, zodat het niet via de begrafenisonderneming hoeft. Dit biedt bovendien vaak ook meer mogelijkheden!

As van een dierbare in een bestaand sieraad en niet in een standaard kokertje.
De meeste standaard as sieraden zijn hangers met een klepje of schroefdopje. Door deze constructie  zijn veel van deze ashangers weinig inspiratievol. Dan is het goed om te weten dat een hanger die écht iets te maken heeft met de overleden dierbare ook mogelijk is. Een voetbalschoentje, een wereldbol, of een miniatuur hondje; de mogelijkheden zijn eindeloos.
In de meeste bestaande gouden of zilveren hangers kan immers óok as gestopt worden. Zo kan er een gaatje (bijvoorbeeld in een bedel) geboord worden, waarna as in de opening wordt gedaan, die vervolgens weer dicht gesoldeerd wordt. Dat is maatwerk waarvoor je bij de juwelier moet zijn en niet bij de begrafenisondernemer. Bij ons kan dit al vanaf 35 euro!

Uw eigen sieraad ontwerpen.
Steeds vaker krijgen wij de opdracht om voor mensen sieraden te ontwerpen. Van unieke , soms spectaculaire nieuwe ontwerpen, tot bescheiden en terughoudende aanpassingen aan bestaande sieraden; vrijwel alles is mogelijk. Wij kunnen individuele sieraden ontwerpen en maken, maar ook bijvoorbeeld setjes trouwringen ontwerpen zoals u wilt.
Denk aan sieraden met geometrische vormen, of juist met organische willekeurige vormen. Van Art Deco tot Art Nouveau, tot een recreatie van een sieraad uit een herinnering, droom of film. Daag uzelf én ons uit om te kijken wat er mogelijk is. Dit is dé tijd waarin ongekend veel mogelijk is!


Bestaand goud van een dierbare gebruiken om sieraden mee te maken.
Soms kan het zo zijn dat om emotionele redenen gekozen wordt om een nieuw sieraad te maken, waarin het daadwerkelijke goud of zilver verwerkt zit van een dierbare. Een bestaande trouwring zou bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als basis van een fantasie ring, maar het kan ook zijn dat sieraden omgesmolten worden om er vervolgens iets van te maken.

Voorbeelden van door ons ontworpen sieraden:

Goldberg Design Smaragd en Diamant

Goldberg Design Zilveren Doodskopjes ring

Zilveren Corona Oorbellen Goldberg Juweliers

Goldberg design Citrien met diamant ring

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Juweliers Goldberg 4,9 / 5 - 60 Reviews @ Google Reviews