Goldberg Juwelier in steenrijk straatarm te zien

  • Geplaatst op
  • Door aike
  • 0
Goldberg Juwelier in steenrijk straatarm te zien

Dinsdagavond 25 september was Goldberg Juweliers te zien in aflevering 12 van het SBS6 televisie programma "Steenrijk Straatarm".

Nu zijn wij niet zo van het actief reclame maken, dus dan is het extra leuk als je toch een keertje op televisie bent. Wij waren dat dinsdagavond 25 september 2018 in aflevering 12 van het SBS6 televisie programma "Steenrijk Straatarm".

Enkele maanden terug werd aan ons gevraagd of mensen van het programma iets konden komen kopen in onze winkel en of ze dat mochten filmen. Blijkbaar bezoeken ze vaker een juwelier in steenrijk straatarm. Het filmen was een bijzondere ervaring en de deelnemer van het programma (de vader van de 6 kinderen) was een oprecht lieve man.

De opnames duurden langer dan we hadden verwacht, maar de ervaring voelde behalve spannend toch aangenaam. Het blijft bijzonder dat er van zo'n lange opnamesessie maar 15 seconde beeldmateriaal overblijft, maar gelukkig gaven die paar seconden een goed beeld van de ontspannen sfeer tijdens hun bezoek aan onze winkel in Eindhoven.

U kunt hier klikken om de aflevering te bekijken. op ca. 27:40 zijn wij te zien.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden