• Persoonlijk contact
  • Verzenden of Ophalen in onze fysieke winkel
  • Maatwerk in creaties en reparaties

9.5Out of 228 Reviews

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.


Herdenkingssieraden / Rouwsieraden maken

Herdenkings sieraden/ Rouwsieraden?

Ja, bij ons kunt u terecht voor het maken van rouwsieraden of herdenkingssieraden. Wij denken graag met u mee en vinden dat het niet zo duur hoeft te zijn als bij de meeste begrafenisondernemers.

Wij vinden het altijd een eer als we de opdracht krijgen om een sieraad te maken of te vermaken ter nagedachtenis aan een dierbare, of ter herinnering aan een belangrijke gebeurtenis. Er zijn verschillende dingen die we kunnen doen, afhankelijk van wat u verlangt in een herdenkingssieraad. We kunnen:

-Een volledig nieuw sieraad maken , eventueel op basis van uw eigen ontwerp.

-Een nieuw sieraad maken met goud of zilver van de betreffende dierbare.We kunnen bijvoorbeeld een solitair ring met edelsteen maken van een bestaande trouwring, of een hanger maken van een bestaande oorbel, etc.

-Een bestaand sieraad aanpassen. We kunnen bijvoorbeeld een vingerafdruk graveren of handschrift graveren in een bestaande ring of hanger, of we kunnen as verwerken in een hanger, bedel of ander sieraad.

Vingerafdruk op eensieraad.
Voor het graveren van een vingerafdruk van een dierbare op een sieraad kunt u ook bij ons terecht. Voor het beste resultaat werken wij het liefst met een door u aangeleverde nauwkeurige afbeelding in hoge resolutie met duidelijk (zwart-wit) contrast tussen de groeven van de vingerafdruk. Het liefst als PDF of JPEG bestand.

Bij gebrek aan een digitale afbeelding kunnen we een afbeelding of vingerafdruk op papier inscannen en bewerken om zo alsnog tot een graveerbare afbeelding te komen. Sommige onduidelijke (geveegde) vingerafdrukken leveren geen mooi resultaat op.

*Als graveren niet mogelijk is door de plek waarop de gravure moet komen, bijvoorbeeld aan de binnenkant van een ring of op een rond oppervlak, dan kan gieten een uitkomst bieden. Uiteraard geldt dit alleen voor de creatie van nieuwe ringen. De vingerafdruk kan dan als 3 dimensionaal object in de tekening van de ring verwerkt worden en uiteindelijk gegoten worden met de ring. Voordeel van gieten is verder dat er meer mogelijkheden zijn voor graduele hoogteverschillen in de gravure, maar nadeel is dat het iets minder precies is dan laser gravure.

As verwerken in een sieraad.
As van een dierbare in een bestaand sieraad en niet in een standaard kokertje. De meeste standaard "as sieraden", zijn hangers met een klepje of schroefdopje. Door deze constructie zijn veel van deze ashangers weinig inspiratievol. Dan is het goed om te weten dat een hanger die écht iets te maken heeft met de overleden dierbare ook mogelijk is. Een voetbalschoentje, een wereldbol, of een miniatuur hondje; de mogelijkheden zijn eindeloos. In de meeste bestaande gouden of zilveren hangers kan immers óok as gestopt worden. Zo kan er een gaatje (bijvoorbeeld in een bedel) geboord worden, waarna as in de opening wordt gedaan, die vervolgens weer dicht gesoldeerd wordt. Dat is maatwerk waarvoor je bij de juwelier moet zijn en niet bij de begrafenisondernemer. Bij ons kan dit al vanaf 35 euro!
In veel gevallen kunnen we zelfs as verwerken in ringen of andere sieraden, als er voldoende materiaal (dikte) is om mee te werken. Bezoek onze winkel en overleg met ons over de mogelijkheden.

Herdenkingssieraad vingerafdruk hanger Eindhoven Goldberg Juweliers

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Juweliers Goldberg 4,9 / 5 - 60 Reviews @ Google Reviews