• Persoonlijk contact
  • Verzenden of Ophalen in onze fysieke winkel
  • Maatwerk in creaties en reparaties

9.5Out of 228 Reviews

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.


Vingerafdrukken graveren

Ja, bij ons kunt u ook terecht voor het graveren van vingerafdrukken. We kunnen graveren op Goud, zilver en sommige andere metalen.

Laser gravure in (edel)metaal: gewoon in ons atelier

Daar waar we standaard tekst in de binnenkant van ringen nog analoog graveren met een naald, maken we voor vingerafdruk gravures, logo's, familiewapens en handschrift gravures gebruik van een laser graveerapparaat.
Voor het graveren van een vingerafdruk of logo hebben wij wel een nauwkeurige afbeelding in hoge resolutie met duidelijk (zwart-wit) contrast nodig voor het beste resultaat. Het liefst als PDF of JPEG bestand.
Bij gebrek aan een digitale afbeelding van een vingerafdruk kunnen we vaak een afbeelding of vingerafdruk op papier inscannen en bewerken om zo alsnog tot een graveerbare afbeelding te komen.
vingerafdruk graveren eindhoven

*Als graveren niet mogelijk is door de plek waarop de gravure moet komen, bijvoorbeeld aan de binnenkant van een ring of op een rond oppervlak, dan kan gieten een uitkomst bieden. Uiteraard geldt dit alleen voor de creatie van nieuwe ringen. De gravure kan dan als 3 dimensionaal object in de tekening van de ring verwerkt worden en gegoten met de ring. Voordeel van gieten is verder dat er meer mogelijkheden zijn voor graduele hoogteverschillen in de gravure, maar nadeel is dat het iets minder precies is dan laser gravure.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Juweliers Goldberg 4,9 / 5 - 60 Reviews @ Google Reviews