• Persoonlijk contact
  • Verzenden of Ophalen in onze fysieke winkel
  • Maatwerk in creaties en reparaties

9.5Out of 228 Reviews

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.


Sieraden Repareren en restaureren

Waarom kiezen voor ons atelier?

Diversiteit is onze kracht. Wij hebben er vanaf onze oprichting in 1987 voor gekozen om ons niet alleen te focussen op de verkoop van de nieuwste collecties sieraden, maar ook op de inkoop en verkoop van vintage sieraden en antieke sieraden. Deze jarenlange ervaring met sieraden van diverse stijlen en uit diverse perioden, heeft zich vertaald in wereldse kennis over de fysieke en culturele eigenschappen van sieraden en over de reële marktwaarde. Als geen ander hebben wij dan ook inzicht in hoe beschadigde sieraden, modern of klassiek, mooi gerepareerd of gerestaureerd zouden kunnen worden. Bovendien kan onze kennis u wellicht helpen of inspireren bij het ontwerpen van uw eigen sieraden. Of kunt u juist ons inspireren, want wij staan open voor nieuwe ideeën.
Bent u benieuwd naar wat een bepaald sieraad waard is, heeft u een sieraad dat u opgeknapt of gerepareerd wilt hebben of heeft u zelf een sieraad ontworpen dat u graag verwezenlijkt zou willen zien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Reparaties

Is een oude ring te groot of klein voor u geworden? Zou u graag uw sieraad weer willen zien glanzen voor een feest, of zou u graag een hanger aangepast willen hebben om de as van een dierbare in te kunnen dragen? U kunt met de meest uiteenlopende wensen bij ons terecht.

Als familiebedrijf is continuïteit voor ons van groot belang en daarmee dus ook de kwaliteit van onze reparaties. Mede door onze gunstige locatie, net buiten het dure centrum van Eindhoven, zijn wij bovendien in staat om onze reparaties tegen uitzonderlijk gunstige tarieven aan te bieden

HORLOGE BATTERIJEN

Vervangen jullie horloge batterijen? Wat kost dat en kan ik er op wachten?
Ja, wij vervangen batterijen in horloges. Voor vervanging van een reguliere horlogebatterij vragen wij standaard €9,95. Daar kunt u meestal op wachten, maar dit is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid horloges, de manier waarop batterijen in het horloge verwerkt zijn (met veel schroeven duurt bijvoorbeeld langer) en drukte in de winkel.

GRAVEREN

Graveren jullie ook? Wat zijn de kosten en opties?Wij hebben een graveerapparaat voor plaatjes en een graveerapparaat voor de binnenkant van (trouw)ringen. Voor beide apparaten hebben wij 2 verschillende lettertypen. Bij aankoop van (trouw)ringen is graveren aan de binnenzijde gratis, evenals graveren op een plaatje van een armbandje/hangertje) dat hier gekocht wordt. Normaliter kost graveren €0.50 per letter.Meestal kunt u daarop wachten. Eenmaal gegraveerde sieraden kunnen niet meer geruild worden! Handgravure is eventueel ook mogelijk, maar dit moeten wij uitbesteden en begint vanaf ongeveer €2,50 per letter. Kom langs voor een vrijblijvende prijsopgave. 

OP MAAT MAKEN (RINGEN)

Ik wil een ring (online) van u kopen, kan deze op maat gemaakt worden en wat kost dat?Dat hangt van het model van de ring af. Sommige ringen met bijvoorbeeld veel edelstenen kunnen niet, of zeer beperkt op maat gemaakt worden. Vraag ons voor de zekerheid of een bepaalde ring op maat gemaakt kan worden!Op maat maken zit vrijwel altijd bij de aankoopprijs inbegrepen

Wat kost normaal het kleiner maken van een gouden ring?Kleiner maken van een gouden ring doen wij vanaf €15,- Bij ingewikkelde ring modellen wordt het iets duurder. Kom langs voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wat kost het groter maken van een 14k gouden ring bij u normaal gesproken?Dat hangt af van het type ring en hoeveel de ring groter moet worden. Een dunne en eenvoudige ring is goedkoper dan een dikke of complexe ring vol edelstenen of ornamenten. Kijk voor globale prijzen voor het groter maken van gouden ringen naar de tabel hieronder (omvat het hele proces van zagen, solderen, afwerken t/m polijsten).  Let wel, dit zijn indicatieprijzen, soms kan op maat maken iets duurder of goedkoper uitvallen. Kom langs en overleg met onze goudsmid voor een vrijblijvende prijsopgave.

VergrotingDunne Ring 14k goudDikke ring 14k goudcomplexe ring
+0,5 maat€35,-€50,-Prijs Opgave (p.o.)
+1,0 maat€40,-€60,-p.o.
+1,5 maat€45,-€70,-p.o.
+2,0 maten€50,-€80,-p.o.
+3,0 maten€60,-€100,-p.o.

HORLOGE POLIJSTEN

Polijsten jullie ook horloges en wat kost dat? Ja, wij polijsten ook gouden & stalen horloges en horlogebanden, vanaf €50,- per horloge. Dit is gemiddeld na een week klaar.

OVERIGE REPARATIES

Uiteraard voeren wij veel meer reparaties uit, maar het ontbreekt ons aan de tijd om dit allemaal uit te werken op onze website. Neem voor overige reparaties, zoals het inkorten van kettingen of armbanden, solderingen, parelknopen, polijsten en reinigen van sieraden, of andere reparaties contact met ons op. Als wij u niet kunnen helpen zullen we proberen u in de goede richting te wijzen.

 

WAAROM ZO GOEDKOOP?

Waarom bent u met reparaties zo goedkoop in vergelijking met veel andere juweliers? Dat is relatief eenvoudig. Wij hebben significant lagere vaste lasten dan de meeste juweliers dankzij onze gunstige ligging, net buiten het zeer dure centrum van de stad. Hierdoor hoeven wij veel minder hoge prijzen te rekenen voor dezelfde diensten, dan een juwelier die moet compenseren voor hoge huurprijzen. Daarnaast hechten wij als familiebedrijf extra waarde aan continuïteit/de lange termijn. Klantenbinding is voor ons van groter belang dan hoge winstmarges. Wij nemen dus genoegen met minder, zodat u als klant tevreden blijft. Bent u niet tevreden dan horen wij dat graag.

Is de kwaliteit van uw reparaties minder dan bij andere juweliers? Nee, zeker niet! Wij hebben 2 meester goudsmeden in dienst met elk hun eigen specialiteiten. Zij leveren nog ouderwets vakmanschap. Het feit dat wij goedkoop zijn met reparaties is niet doordat wij concessies doen aan kwaliteit.

Sieraden Reparaties Goldberg Juweliers

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Juweliers Goldberg 4,9 / 5 - 60 Reviews @ Google Reviews