Update september 2017

Update september 2017

Met alweer 2 derde van het jaar achter ons komt het einde van het jaar alweer langzaam in zicht. Behalve veel opruiming van oude collectie Rabinovich, "X" en Zinzi sieraden zal er nog meer aandacht besteed worden aan onze collectie vintage sieraden.

September is voor velen de maand in het jaar waarop je je realiseert hoe snel het jaar tot dan toe voorbij is gevlogen. Zo ook voor ons. Het is een moment waarop wij nog eens goed gaan nadenken over hoe we invulling gaan geven aan ons aanbod in zowel de fysieke als de web winkel de komende maanden.
Hoe vaker ik op het internet zit, des te vaker zie ik hetzelfde aanbod aan sieraden. Dezelfde armbandjes, kettinkjes en oorbellen bij allemaal verschillende bedrijven. Als klein familie bedrijf is het voor ons ondoenlijk om te concurreren met mega bedrijven als het gaat om zulke standaard sieraden die iedereen heeft. Voor 23:59 besteld is morgen in huis, gratis terugsturen, levering op zondag; het zijn dingen die wij niet kunnen leveren zonder het menselijke/persoonlijke aspect te verliezen. Ook wij willen s'avonds naar huis kunnen om tijd met het gezin door te brengen en hebben geen zin om onze autonomie kwijt te raken door meer zaken uit te besteden.  Wat we hebben willen we behouden en dat is alles behalve standaard: Ruim 30 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van tweedehands/vintage sieraden en een uitzonderlijk gevarieerde collectie die daaruit voortkomt.
De afgelopen paar jaar hebben steeds meer mensen in Nederland, maar ook elders in de wereld, ons "gevonden", en dan specifiek onze vintage sieraden collectie! Dat is iets wat mij persoonlijk en ook de rest van het team heel veel plezier doet! We hebben zoveel verschillende en unieke sieraden in onze collectie dat we tijd te kort komen om het allemaal (goed) online te zetten. Toch zullen wij ons daar de komende maanden nog meer op gaan richten. Uiteraard blijven wij een collectie nieuwe sieraden hebben en uitbreiden en blijven wij sieraden ontwerpen voor onze klanten, maar vintage zal tot het eind van dit jaar in elk geval nog meer centraal staan! Dus verwacht meer unieke stukken in onze webshop, of kom onze gehele collectie bekijken in Eindhoven.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden