Trollbeads Like, Share en Win

  • Geplaatst op
  • Door Aike
  • Geplaatst in trollbeads
  • 0
Trollbeads Like, Share en Win

Trollbeads Like, Share en Win actie op de Goldberg Juweliers Facebook pagina

Om het voorbeeld van D-sign & Trollbeads zelf te volgen, zijn wij begonnen met het opruimen van onze Trollbeads voorraad! Door de jaren heen hebben wij een voorraad van ruim 3000 Trollbeads opgebouwd. Zilveren, Glazen, maar ook gouden Trollbeads, oorbellen en ringen.

Wat betekend dit? Vanaf 40% korting op ALLE Trollbeads uit onze winkelvoorraad!!! Afhankelijk van hoeveel Trollbeads u koopt kan die korting nog verder oplopen. Zo krijgt u bij aankoop van minimaal 10 Trollbeads 45% korting, bij aankoop van minimaal 20 Trollbeads 50% korting en bij aankoop van minimaal 100 Trollbeads zelfs 55% korting!!!

 

Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hier vanaf weten zijn wij op onze Facebook pagina een Like, Share & Win actie gestart. LIKE en DEEL het bericht in de onderstaande link over onze Trollbeads uitverkoop en maak kans op een Trollbeads armband met bedels ter waarde van € 169,-!! Het gaat hierbij om een zilveren armband met Vergeet-me-niet-slot, de zilveren kraal Sterrennacht en de Special Edition gefacetteerde glaskraal Roze Lichtfacet. Bij 250 LIKES & SHARES wordt de armband verloot!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1357796314330759&id=285618444881890

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden