MAS Jewelz in onze webshop!!!

  • Geplaatst op
  • Door Aike
  • Geplaatst in MAS
  • 0
MAS Jewelz in onze webshop!!!

Sinds april zijn sieraden van het merk MAS Jewelz bij ons in de webshop te vinden!

Sinds april 2016 zijn wij trotse dealer van het leuk MAS Jewelz en vanaf nu is onze voorraad MAS sieraden ook in onze webshop te vinden. Kleurrijke bijou, maar dan met echte edelstenen en echt zilver!

Más betekent ‘meer’ in het Spaans; meer dan een armbandje, meer dan een cadeautje, meer maten, meer liefde, meer geluk. Alle sieraden worden geleverd op een kaartje met de betekenis van de steen. Trakteer jezelf of een dierbare op een sieraad met een betekenis.

Steeds vaker worden kleurige armbandjes gedragen in plaats van of in combinatie met "traditionele" sieraden van zilver en goud. Meer kleur, en dat is leuk! Deze populaire kleurige armbandjes worden in het meerendeel van de gevallen gemaakt van materialen als plastic of goedkoper glas. Dit weerhoud velen ervan om ze te dragen naast een dure gouden of zilveren armband, want plastic naast goud? 
Voor die mensen zijn de armbandjes van MAS een uitkomst! Heel leuke en kleurige armbandjes gemaakt van echte edelstenen en van echt zilver, al dan niet verguld. 

Daarnaast hebben we ook de mooie kettinkjes met edelsteen hangers van MAS. Bijzonder leuke, kleine geschenkjes, voor een leuke prijs! Zowel in onze webshop, als in onze winkel te bekijken en/of kopen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden