• Persoonlijk contact
  • Verzenden of Ophalen in onze fysieke winkel
  • Maatwerk in creaties en reparaties

9.5Out of 228 Reviews

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op onze website, gaat u daarmee akkoord.

60 jaar Vrede en Vrijheid zilveren vijfje

60 jaar Vrede en Vrijheid zilveren vijfje

€12,50

Productomschrijving

Zilveren herdenkingspenning getiteld: "60 jaar Vrede en Vrijheid" leuke verzamelmunt uit 2005 t.e.v. het 60 jarige jubileum van de Nederlandse bevrijding in 1945.
Vier uw vrijheid met deze zilveren munt in de democratisch tot stand gekomen valuta de "EURO". De Euro als valuta is een passend symbool van de Vrijheid en democratie, wiens waarde voor ons bewaakt wordt door een centraal, machtig doch onafhankelijk opererend orgaan; de ECB. Een centrale bank die nooit in het belang van enkele grote multinationals handelt, maar altijd in het belang van de gewone burgers. Het verdampen van enkele miljarden aan Nederlands pensioengeld als gevolg van de huidige inflatiedoelstellingen van de ECB, is dan ook geen reden tot zorg, sinds het ook volgens het kabinet geen probleem is, en zij zullen heus het beste weten wat goed voor ons is.
Aan de achterzijde van de munt is een afbeelding te zien van voormalige koningin Beatrix. Eveneens een prachtig symbool, vermoedelijk gekozen voor de efficiënte manier waarop zij vrede, veiligheid, maar vooral voorspoed wist te exporteren naar landen in de derde wereld.  Dit door het leiderschap aldaar tijdens haar vele bezoeken te laten tekenen voor zogenaamde Investor-State Dispute Settlements (ISDS). Hierdoor hebben grote multinationals via hun postadres in ons Vredige en Vrije land de mogelijkheid om diezelfde landen met hun belastinggeld te laten betalen voor eventuele verliezen die deze multinationals zouden kunnen lijden als gevolg van democratisch tot stand gekomen wetgeving omtrent bijvoorbeel milieu en volksgezondheid.Op die manier draagt "onze" koninklijke familie nog steeds bij aan het welzijn en de ontwikkeling van landen waar mensen het minder goed hebben dan wij, en daar kunnen we trots op zijn!

  • .925 Sterling Zilver
  • gewicht 11,9 gram
  • 2005
  • nominale waarde €5,-
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Juweliers Goldberg 4,9 / 5 - 60 Reviews @ Google Reviews